De jacht op de schimmenjaagster is geopend…

Het kon niet uitblijven: narcist Yvonne van Hertum is mevrouw Van Hertum’s narcistische persoonlijkheidsstoornis weer eens gaan projecteren op onze hoofdredacteur, in het kader van mevrouw Van Hertum’s projectiegedrag.

In alle haast om het betreffende blogbraakseltje uit te kotsen heeft mevrouw Van Hertum verzuimd het blogbraakseltje een titel te geven. Het titelloze blogbraakseltje vind u hier. [Backup]

Kerel, ik ben zo vrij geweest om je karakter te evalueren, en kom tot de volgende conclusie. Je bent een onvervalste narcist…en dat kun je zo opvatten:

Wat mevrouw Van Hertum hier bedoelt te zeggen is: “Ik heb even op het woordje ‘narcist’ gegoogled en vervolgens opnieuw andermans tekst gejat, onder het motto dat tradities er zijn om in ere gehouden te worden”.

De persoon heeft een opgeblazen gevoel van eigen belangrijkheid. Iemand overdrijft bijvoorbeeld zijn prestaties of talent en verwacht als superieur behandeld te worden, ook als de prestaties hiertoe geen aanleiding geven.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke zichzelf ontzettend belangrijk vindt en graag overdrijft, onder meer door te beweren kinderen te beschermen (hetgeen mevrouw Van Hertum niet doet, in tegendeel zelfs), te beweren op pedo’s te jagen (mevrouw Van Hertum heeft nimmer op pedo’s gejaagd, laat staan er eentje gevangen, tenzij u mevrouw Van Hertum’s verleiding van Paul Schaap als zodanig wilt aanmerken), en te beweren connecties te hebben met onder andere de Koninklijke Familie en de hoogste bazen bij allerlei instanties.

De persoon is geobsedeerd door fantasieën over onbeperkte successen, macht, genialiteit, schoonheid of ideale liefde.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke erg graag fantaseert dat mevrouw Van Hertum erkend wordt als Het Stralend Middelpunt Van Het Heelal, en graag fantaseert dat mevrouw Van Hertum kinderen beschermt door op pedo’s te jagen.

De persoon ziet zichzelf als uniek of ‘heel speciaal’. De persoon verwacht alleen begrepen te kunnen worden door, of om te horen gaan met andere heel speciale mensen of mensen (of instellingen) met een hoge status.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke er van overtuigd is dat mevrouw Van Hertum tot de nieuwe Übermenschen en dientegevolge tot het Niederländische Herrenvolk behoort, en er heilig van overtuigd is enkel begrepen te kunnen worden door andere Übermenschen, ondanks het feit dat het Niederländische Herrenvolk in de praktijk primair bestaat uit laagintelligente, ongeschoolde, neo-nazistische huisvrouwtjes en voor de rest uit de mannelijke variant daarvan.

Mevrouw Van Hertum doet daarnaast graag alsof mevrouw Van Hertum een hoge status heeft door te beweren nauwe contacten te onderhouden met de Koninklijke Familie. Het wachten is enkel nog op de verklaring van mevrouw Van Hertum dat Koningin Máxima een persoonlijke vriendin van mevrouw Van Hertum is en Hare Majesteit regelmatig “onder de koffer” gezellig een bakkie Senseo komt drinken bij mevrouw Van Hertum.

De persoon verlangt naar extreme bewondering.

Zoal mevrouw Van Hertum, welke veelvuldig bewonderd tracht te worden door te beweren prestaties te leveren welke mevrouw Van Hertum nimmer geleverd heeft, zoals het beschermen van kinderen, het opvangen van slachtoffers van seksueel kindermisbruik, en het jagen op pedo’s.

De persoon heeft een gevoel bijzondere rechten te hebben. Hiermee wordt bedoeld dat iemand een onredelijke verwachting heeft van een uitzonderlijk welwillende behandeling van anderen. Of iemand verwacht dat een ander automatisch meegaat met zijn of haar verwachtingen.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke van mening is dat mevrouw Van Hertum’s zelf aangemeten status als ‘pedojaagster’ mevrouw Van Hertum boven de wet plaatst, zoals moge blijken uit het feit dat mevrouw Van Hertum stelselmatig critici beledigt, belastert, en bedreigt, en maling heeft aan de stapel strafrechtelijke veroordelingen welke mevrouw Van Hertum in de loop der jaren verzameld heeft.

Daarnaast eist mevrouw Van Hertum onvoorwaardelijke steun van mevrouw Van Hertum’s voortdurend sterk wisselende clubje ‘vrienden’ op Facebook, zoals moge blijken uit het feit dat wie kritische vragen gaat stellen direct geblokkeerd wordt.

De persoon maakt misbruik van anderen om zijn of haar eigen doelen te bereiken.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke er geen probleem mee heeft om slachtoffertjes van seksueel kindermisbruik te misbruiken ter verkrijging van media-aandacht te krijgen voor mevrouw Van Hertum. En zoals moge blijken uit dat specifieke andere geval van misbruik om een eigen doel te bereiken. Toch, mevrouw Van Hertum?

YvonnevanH 20111004_205640

Natuurlijk, mevrouw Van Hertum. U vraagt, wij schoppen.

20111102 Reactie Yvonne

Nog vragen, mevrouw Van Hertum? Nee? Alles weer duidelijk? Mooi, dan kunnen we verder.

De persoon heeft een gebrek aan empathie; hij of zij is niet bereid de gevoelens en behoeften van anderen te erkennen of zich daarin te verplaatsen.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke er geen enkele moeite mee heeft om over de gevoelens van anderen heen te walsen wanneer mevrouw Van Hertum mevrouw Van Hertum’s ego weer eens wil bevredigen.

De persoon is vaak jaloers op anderen of denkt dat anderen jaloers zijn op hem of haar.

Zoals mevrouw Van Hertum, welke uitermate jaloers is op iedereen met een beter inkomen dan mevrouw Van Hertum, en daar iets aan tracht te doen door met enige regelmaat anderen onder valse voorwendselen geld afhandig te maken.

De persoon is arrogant of toont hooghartig gedrag.

Zoals mevrouw Van Hertum. Het verder invullen hiervan laten we als oefening voor de lezer.

Advertenties

Commentaren op: "Yvonne van Hertum projecteert narcisme" (9)

 1. Hier een link over wat narcisme nu eigenlijk is, gezien bij veel mensen uit bepaalde hoek pedofilie niet alleen een woord is die veel “vrienden maakt”, maar net zo goed narcisme dat is. Gezien het aantal mensen die zich laten inpakken door echte narcisten die anderen een narcist noemen, goed te lezen. Ben het persoonlijk natuurlijk ook niet, weten mensen om me heen ook wel, ben slachtoffer geen dader. Dit terzijde

  http://denarcist.nl/narcistische-persoonlijkheidsstoornis

 2. Wie is er dement? zei:

  Mogen we even lachen? Wie is er nu dement? De moeder en ook Yvonne zelf?

  Facebook van Yvonne van Hertum:

  Ik heb een verzoekje…mijn moedertje wordt over 14 dagen 87 jaar. Vorige jaar heb ik gevraagd of jullie misschien een verjaardagskaart naar haar konden sturen, ze is daar zo blij mee. Ik had ze allemaal aan de muur gehangen, en iedereen was een vriendin van haar, tenminste dat vertelde ze me. Nu zegt ze vanmiddag toen ik bij haar was, “zou ik nog kaartjes krijgen, ik ben bijna jarig…..dus vandaar mijn verzoekje, zouden jullie nog een keer een kaartje willen sturen? Aangezien van Baardgeval mijn adres bekend gemaakt heeft wil ik jullie vragen om het kaartje naar mij te sturen, zodat ik het weer als verassing op haar muur kan vastzetten.

  Je kunt het sturen naar:
  De moeder van Yvonne,
  Peitkreek 373
  3079BS Rotterdam.

  Dank jullie wel! Je maakt er een dement oud mensje heel gelukkig mee!

 3. Het zal je (l)moeder maar zijn zei:

  Yvonne van Zertum weet natuurlijk zelf als geen ander alles van “oude vriendinnen af”

  Yvonne van Hertum ja ze staat gewoon te dansen dan en zegt kijk eens allemaal oude vriendinnen van me…
  Vind ik leuk · 2 uur

  Hoe zielig kan je zijn voor aandacht?

 4. Hier is mevrouw ook erg bezig. En als je niet met haar mee gaat dan laat ze je account blokkeren samen met haar vrienden… Wijf is ziek! Yvonne ik zeg je 1 ding oud takken wijf me nicht en ik zijn klaar met jouw ga door en we komen naar je toe onthoud dat goed!

 5. Waarom worden mijn berichten over die trut niet geplaatst? Ik ben dat wijf zo zat ken haar niet eens en ze valt mij en mijn gezin familie en vrienden lastig. Zelfs foto’s van me kinderen pakt ze van fb af en maakt ze fake account van.

  • Uw reacties zijn inmiddels doorgelaten. We controleren echter niet meer dagelijks of er nieuwe reacties zijn, daar mevrouw Van Hertum zich al enige tijd koest houdt en zich lijkt te beperken tot mevrouw Van Hertum’s gebruikelijke rechtsextremistische geraaskal op Facebook.
   Gezien eerdere ervaringen met rustige perioden vermoeden we dat er weer een strafzaak tegen mevrouw Van Hertum op komst is en mevrouw Van Hertum zich derhalve, op advies van mevrouw Van Hertum’s advocate, gedeisd houdt tot na de uitspraak. Doch dit terzijde.

 6. Mevr. is niet rustig. Ze heeft net een KG gehad die ze niet heeft gewonnen en moet daar € 900,- voor betalen excl. haar advocaat kosten!!!

  Ze is op facebook flink beig onder andere accounts. kijk maar eens op: https://www.facebook.com/lasterbb?fref=ts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: