De jacht op de schimmenjaagster is geopend…

Het kon niet uitblijven, Yvonne van Hertum heeft weer eens een keer bedacht ziek te zijn. Deze ronde zou mevrouw Van Hertum weer eens kanker hebben. We zijn niet overtuigd.

De laatste verzonnen kwaal was al weer enige tijd geleden, dus vond mevrouw Van Hertum het kennelijk tijd worden voor de volgende. Daarbij heeft mevrouw Van Hertum het deze keer ongekend groots aangepakt: niet alleen zou mevrouw Van Hertum weer eens kanker hebben, nee, mevrouw Van Hertum zou zelfs terminale longkanker en nog maar zes tot twaalf maanden te leven hebben!

We hebben er begrip voor dat velen het overlijden van mevrouw Van Hertum met vreugde tegemoet zien, doch gezien de reputatie van mevrouw Van Hertum is dat waarschijnlijk wat voorbarig. Mevrouw Van Hertum is namelijk nogal voorspelbaar gebleken in mevrouw Van Hertum’s gedrag. Een van de aspecten daarvan is dat mevrouw Van Hertum met zekere regelmaat weer een kwaal ten tonele voert om aandacht te krijgen en, als het maar even mogelijk is, daar zo veel mogelijk geld mee bij elkaar te schooien.

Rammelende verhalen

Het probleem daarmee is dat de verhalen nogal rammelen. Mevrouw Van Hertum zou onder meer ooit huidkanker gehad hebben (in werkelijkheid een onschuldig moedervlekje van een paar vierkante millimeter welke verwijderd is en waar maar liefst negen hechtingen voor nodig zouden zijn geweest), een hartaanval gehad hebben (maar een paar uur daarna was mevrouw Van Hertum al weer volop aan het raaskallen op Twitter), ingescheurd zijn toen mevrouw Van Hertum moest bevallen (ruim dertig hechtingen in plaats van de gebruikelijke zes à zeven), gedotterd zijn (als enige ter wereld poliklinisch, waarbij het hele traject ook nog eens in omgekeerde volgorde uitgevoerd is), een chronische nierbekkenontsteking hebben (waar mevrouw Van Hertum echter geen last van lijkt te hebben), en op miraculeuze wijze binnen enkele dagen volledig genezen te zijn van gekneusde armen, benen en ribben, welke mevrouw Van Hertum overgehouden zou hebben aan een ongeval op de Van Brienenoordbrug waar de diverse hulpdiensten echter vreemd genoeg niets vanaf weten.

Longkanker

En nu zou mevrouw Van Hertum dus kanker hebben. Terminale longkanker zelfs, met een levensverwachting van hooguit een jaar. Helemaal onmogelijk is het niet, gezien mevrouw Van Hertum’s nicotineverslaving van twee pakjes sigaretten per dag plus het meeroken met manlief Peet’s nicotineverslaving, maar mevrouw Van Hertum’s historie van verzonnen kwalen maakt het niet bijzonder geloofwaardig. Daarnaast is het ook niet geloofwaardig dat mevrouw Van Hertum nu opeens terminale longkanker zou hebben maar de zich ontwikkelende longkanker bij al die vermeende medische onderzoeken de afgelopen jaren door geen enkele arts opgemerkt is.

Eerst zien, dan geloven

Kortom, we geloven het pas als we persoonlijk gezien hebben dat mevrouw Van Hertum in mevrouw Van Hertum’s kist ligt—en zelfs dan willen we eerst nog zelf vaststellen dat mevrouw Van Hertum inderdaad dood is en niet alleen maar doet alsof. Het zou zomaar kunnen; mevrouw Van Hertum is immers regelmatig onderwerp van aangiften en strafrechtelijke vervolging, en je dood in scene zetten is dan een zeer probaat middel om onder vervolging uit te komen.

Bedelactie nummer zoveel

Wat we niet verwachten is dat de wereld op vrij korte termijn verlost gaat worden van mevrouw Van Hertum. Gezien mevrouw Van Hertum’s voorspelbaarheid verwachten we echter wel iets anders: de volgende bedelactie. Ook in dat opzicht heeft mevrouw Van Hertum een rijke historie, met als recentste wapenfeit een bedelactie voor geld zodat mevrouw Van Hertum een keer met mevrouw Van Hertum’s pinautomaat ‘moedertje’ een dagje zou kunnen gaan winkelen. Daar zou mevrouw Van Hertum zelf geen geld voor hebben, al weerhield dat mevrouw Van Hertum er niet van om in dezelfde periode pakweg duizend euro uit te geven voor een retourticket naar en een verblijf van een week in de Volksrepubliek China.

Dan weet u ook meteen waar dat geld voor het uitstapje met de pinautomaat ‘moedertje’ aan besteed is.

Dus, wat kunnen we nu verwachten? Mevrouw Van Hertum zal ongetwijfeld gaan beginnen over iets wat mevrouw Van Hertum graag nog zou willen doen alvorens te overlijden, en dan om geld gaan bedelen om dat te financieren. Vervolgens zullen de Hertumse Slaafjes niets te horen krijgen over die activiteit, en wie vragen gaat stellen op Facebook zal worden geblokkeerd. Want, zoals gezegd, mevrouw Van Hertum is bijzonder voorspelbaar in mevrouw Van Hertum’s gedrag, inclusief mevrouw Van Hertum’s hartgrondige afkeer van kritische vragen.

Voorts verwachten we dat mevrouw Van Hertum over een jaar òf weer eens plotseling en op miraculeuze wijze genezen is, òf volledig vergeten is dat mevrouw Van Hertum aan terminale longkanker zou overlijden.

Erfenis

Maar stel nu dat mevrouw Van Hertum bij wijze van hoge uitzondering deze keer wèl de waarheid heeft gesproken, dan moet dat toch ongetwijfeld ontzettend balen zijn voor mevrouw Van Hertum. Immers, mevrouw Van Hertum aast al sinds het overlijden van mevrouw Van Hertum’s vader op de erfenis, en het twijfelachtige verhaal rond ‘Asiah’ (u weet wel, dat sympathieke hulpje van de pinautomaat ‘moedertje’) wijst er op dat mevrouw Van Hertum al jaren bezig is om zich elke maand een voorschot toe te kennen op de erfenis. Op vrij korte termijn overlijden zou dus betekenen dat de pinautomaat ‘moedertje’ mevrouw Van Hertum overleeft, en mevrouw Van Hertum dus niet nog even de rest van de erfenis kan incasseren!

Tenzij de pinautomaat ‘moedertje’ binnen enkele maanden en al dan niet met wat hulp overlijdt. Mevrouw Van Hertum heeft mevrouw Van Hertum’s pinautomaat ‘moedertje’ ooit al eens doodgewenst, en mevrouw Van Hertum heeft ook een lange staat van dienst waar het gaat om het uiten van doodverwensingen en doodsbedreigingen. Het zou zomaar kunnen dat het gaat vriezen, mevrouw Van Hertum dan gaat wandelen met de pinautomaat ‘moedertje’, en de pinautomaat ‘moedertje’ door de gladheid en een welgemikte duw ten val komt en op fatale wijze de grond raakt. Verder raden we de pinautomaat ‘moedertje’ af om de wandelroute via de Van Brienenoordbrug te laten gaan. Het zal je maar gebeuren dat je steun wilt zoeken aan de reling, en de reling opeens meegeeft. Da’s toch best nog een heel eind, vanaf de brug de plomp in.

Advertenties

Commentaren op: "Yvonne van Hertum beweert weer eens kanker te hebben" (6)

 1. lol het moet de beheerder hier nagegeven worden: het is weer schitterend verwoord allemaal. er werd door iemand daar op haar tijdlijn al een opmerking geplaatst hoe het kan dat mevrouw van h na 1 bestraling uitbehandeld kan zijn, en dat het vastgesteld is dat ze uitzaaiingen heeft maar er geen biopsi is gedaan.

  wat een triest wijf man

 2. Ach van Hertum…. en zoveel volgers die haar verhalen steeds klakkeloos geloven…. Nu weer haar moeder … en zorg instelling Borgstate in Rotterdam wist al te vertellen dat van Hertum een ‘pittige’ tante is. Maar wisten niet dat van Hertum hun instelling zwart liep te maken via facebook. Die van Hertum is knettergek! Maar het klopt wel dat haar moeder daar woont!

 3. Ze is waarschijnlijk in de war omdat ze door de hele buurt wordt uitgemaakt voor kankerpedo. Mevrouw van Hertum speelde vroeger namelijk graag met het piemeltje van haar zoontje als ze niet bezig was de huurdersvereniging op te lichten. May the Angels piss over you! Karma is a bitch. Dat krijg je ervan als je je critici voor pedo uitmaakt en Tokkies tegen ze opzet. Zo iemand mag een langzame en pijnlijke dood sterven. Uiteraard zonder pijnstillers, omdat ze ook haar ziektekostenverzekering niet heeft betaalt.

  • Die ziekte kosten hebben wij met z’n alle betaald via de schuldsanering…En nog roepen dat ze nooit misbruik heft gemaakt van ‘ons’ systeem. Door meerdere rechters veroordeeld zowel civiel als straf rechterlijk en gewoon stug doorgaan met dat gedrag. Wederom verhoren weigeren…….. En ook met d’r moeder, de mensen in dat verzorgings- tehuis zijn Yvonne ook al meer dan zat! En er blijven mensen in haar leugens trappen omdat Yvonne zo zielig zou zijn. Geef mijn portie maar aan fikkie……

   • Niet op komen dagen na een uitnodiging voor verhoor is zinloos. Het enige wat je daarmee bereikt is dat je aangehouden wordt, en dan ben je heel wat meer tijd kwijt dan alleen voor het verhoor.

 4. dutchpredators zei:

  Wij moeten het ook eerst zien voordat we één woord van die oplichtster geloven.
  Maar wat zou het toch mooi zijn als ze eens een keer niet heeft gelogen.
  We hebben de champagne en het zwaardere illegale vuurwerk klaar liggen.
  En wat zal die Peet blij zijn als die eindelijk verlost is van die incontinente doos, nooit meer wakker worden in een vol gezeikt bed omdat ze de Tena’s niet kunnen betalen.
  De enigste personen die de dood van mevr. Van Hertum erg zullen vinden is de lokale slijterij en de sigarenboer om de hoek, die twee lopen al snel 1000 euro aan omzet mis.
  Altijd klagen dat ze geen geld heeft, maar wel iedere dag geel gerookt en lamzat op d’r doos zitten. BAH, vies wijf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: