De jacht op de schimmenjaagster is geopend…

Het handige aan Yvonne van Hertum is dat je nooit lang hoeft te zoeken naar bewijzen wanneer mevrouw Van Hertum weer eens een fantasietje heeft gelanceerd. Korte tijd later komt mevrouw Van Hertum dan namelijk steevast met tegenstrijdige beweringen. Zo ook nu weer.

Naar eigen zeggen zou mevrouw Van Hertum op 10 december 2015 met spoed zijn opgenomen maar dankzij manlief en ene Wilma het bijna-stikken overleefd hebben. Dan weet u meteen wie u de schuld kunt geven—vooropgesteld dat het verhaal waar is, we hebben het tenslotte wel over mevrouw Van Hertum.

Yvonne van Hertum 20151211_1725

(Bovenstaand bericht is van 11 december 2015, 17:25 uur)

Weer lekker veel drama, want ondanks de kennelijke doodsnood die ochtend is er geen P2000-melding te vinden over een ambulance-inzet, dus met dat bijna stikken zal het niet zo’n vaart gelopen hebben.

Het einde

Opmerkelijk is dat mevrouw Van Hertum kennelijk mevrouw Van Hertum’s leven (of wat daar voor door moet gaan) zag naderen. Men kan in zo’n situatie “het einde zien naderen” of “het leven aan zich voorbij zien flitsen”, maar aan het einde van je leven opeens je leven zien naderen is per definitie onmogelijk.

Bovendien gebeurt zoiets enkel in acute doodsnood, waar echter geen sprake van was. Doch dit alles terzijde.

Wilma

Waar het ons om gaat is Wilma’s rol in het verhaal. Wat plaatste Wilma namelijk een aantal uren later op mevrouw Van Hertum’s Facebookbraakselpagina?

Yvonne van Hertum 20151211_2149

(Bericht geplaatst 11 december 2015, 21:49 uur)

Wilma was dus kennelijk geschrokken van het bericht dat mevrouw Van Hertum was opgenomen in het ziekenhuis, ondanks het feit dat mede dankzij haar ingrijpen mevrouw Van Hertum niet gestikt zou zijn.

Daar kunnen we twee verklaringen voor bedenken: of mevrouw Van Hertum heeft weer eens wat verzonnen, of Wilma’s kortetermijngeheugen werkt niet zo lekker. Gezien het verleden van mevrouw Van Hertum houden we het op het eerste.

Geen medicijnen

Wat ons verder opvalt is de vermelding van een grote zwelling en een probleem met afvoeren van afval. Die zwelling zal waarschijnlijk mevrouw Van Hertum’s ego geweest zijn. Het afvalprobleem is echter eenvoudig op te lossen: laat mevrouw Van Hertum inloggen op Facebook, leg vervolgens mevrouw Van Hertum’s handen op het toetsenbord, en het afval stroomt naar buiten. 🙂

Wat we ons verder nog afvragen: als de boosheid, het verdriet en de opstandigheid bijwerkingen zijn van de medicijnen, betekent dat dan dat mevrouw Van Hertum zich weer koest gaat houden als we mevrouw Van Hertum’s medicatie stopzetten?

Advertenties

Commentaren op: "Yvonne van Hertum en het Wilma-mysterie" (16)

 1. Een normaal mens zet zn dingen toch niet op facebook?

 2. De reactie op haar facebook is zoals we wel weer verwachte…. Pas maar op…straks fluistert ze in je oren…. Ja natuurlijk niet hardop anders horen anderen dat ze liegt en bedriegt.

  • Ach ja, het hoort er een beetje bij. Mevrouw Van Hertum heeft al zo vaak mensen bedreigd. We zijn gepast niet onder de indruk, mevrouw Van Hertum is fysiek zo zwak dat mevrouw Van Hertum beide handen nodig heeft om mevrouw Van Hertum’s Tenaluier op te hijsen. 🙂

 3. Graag wil ik even reageren omdat mijn bestaan in twijfel wordt getrokken. Ik ben Wilma en al jaren gelukkig getrouwd met Ad, een goede vriend van Yvonne. Ad was vroeger de beheerder van de websites Stopkindersex.com en Stopkinderseks.com. Yvonne was alleen woordvoerster en had echt helemaal niets met deze websites te maken. Ad heeft in het verleden ook de mail van Yvonne beantwoord omdat Yvonne het te druk had met haar werk als woordvoerster.

  Tegenwoordig heeft Yvonne het te druk met het bezoeken van ziekenhuizen en dierentuinen. Vandaar dat ik inlog onder haar naam op Facebook om haar Facebook vrienden in te lichten over haar terminale longkanker.

  Het is toch niet raar dat Yvonne reageert op de door mij geplaatste berichten op Facebook en zelf tussendoor berichten plaatst? Wat moet ze anders doen als ze doodziek thuis of in het ziekenhuis ligt om bij te komen van de chemo, de bestralingen en haar hartklachten?

  Ze is boos…. verdrietig….opstandig… Dit zijn bijwerkingen van de medicijnen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

  Verder wil ik vragen of julie haar niet meer uit willen schelden voor kankerwijf. Natuurlijk heeft ze pedo’s en tegenstanders regelmatig uitgemaakt voor kankerpedo’s, maar je kwetst er zoveel mensen mee. Dank je wel!

  Groetjes Wilma.

  • Uw bestaan wordt niet in twijfel getrokken, enkel uw rol was niet geheel duidelijk. Desalniettemin: uw opmerking dat mevrouw Van Hertum het te druk had met mevrouw Van Hertum’s werk als woordvoerster leidde tot een hoop hilariteit op de redactie; het is nou niet bepaald zo dat de media in de rij stonden bij SKS.
   Wat we ons ook afvragen: hoe kan het dat mevrouw Van Hertum eerst chemotherapie krijgt en daarna pas onderzocht wordt? De normale gang van zaken bij medische klachten is immers dat eerst onderzoek gedaan wordt, en op basis van de uitslag van dat onderzoek bepaald wordt welke behandeling nodig is. Ook is het wel vreemd dat mevrouw Van Hertum het ene moment terminaal en niet mobiel is, en dan opeens weer wel mobiel is.

  • dutchpredators zei:

   Quote: Verder wil ik vragen of julie haar niet meer uit willen schelden voor kankerwijf. Natuurlijk heeft ze pedo’s en tegenstanders regelmatig uitgemaakt voor kankerpedo’s, maar je kwetst er zoveel mensen mee. Dank je wel!
   Groetjes Wilma.

   Pardon!!!
   Ze heeft de nu reeds volwassenen kinderen die het kindermolest overleefd hebben bedreigd, bedrogen en als pedo uitgemaakt. Andere mensen liggen opruien om die overlevers helemaal kapot te maken en dan moeten die nu hun mond houden omdat mevr. Van Hertum ziek is? Dat die overlevers niet vrolijk kunnen facebookén omdat ze bang zijn dat mevr. Van Hertum opnieuw de boel doet opruien. Dat enkele overlevers nog wekelijks in behandeling zijn omdat mevr. Van Hertum hen kapot heeft gemaakt. Haar tegenstanders die ik ken zijn overlevers van kindermolest en van de joodse gemeenschap, die ga je toch geen tweede trap na geven door ze als kankerpedo uit te maken?
   Eindelijk krijgt ze nu eens een koekje van eigen deeg, hahaha, voelt ze eindelijk eens een keer hoe kwetsend woorden kunnen zijn.

  • Wat een stel galbakken zijn jullie zeg…..ienands ziekte in twijfel trekken

   • Dat heeft mevrouw Van Hertum helemaal, volledig en uitsluitend aan mevrouw Van Hertum te danken. Mevrouw Van Hertum heeft in de loop der jaren al zoveel medische kwalen verzonnen dat de geloofwaardigheid in geen velden of wegen meer te bekennen is. We geloven pas dat mevrouw Van Hertum terminale longkanker heeft als we het medische dossier van mevrouw Van Hertum ontvangen hebben.

 4. het spijt me geweldig wilma en met alle respect maar de vragen die hier vermeld staan hebben heel veel mensen, alleen niemand mag die vragen stellen want dan heb je geen begrip voor kankerpatienten.
  Als je goed leest is ze eerst terminal ziek, dan moet ze bestraald worden en dan pas word de diagnose gesteld.
  Geloof me, bij longkanker gaat dit niet zo.

  En dan nog wat, waarom moet jij onder Yvon haar account schrijven, je kan toch ook met je eigen account op haar tijdlijn schrijven. dit is zo nep allemaal dat je ook kweekt dat mensen het niet vertrouwen.
  Let op: Binnenkort is ze ineens genezen!

 5. Het is zoiezo raar. Ad struyk/ Strijck of hoe vaak Yvonne dat ook al mispelde heeft ineens een vrouw? Ja wij zijn van gisteren. De eerste leugen van Yvonne zal ook niet de laatste zijn! Yvonne graag een foto van Wilma en / of van /Ad en wat andere gegevens, dan pas geloven we wat in hetgeen jij mensen iets probeert wijs te maken. Voor mij is Wilma gewoon Yvonne….zelf!

 6. Wilma hou toch op zeg! Zij mag wel iedereen uitschelden met kanker en alles? En blijkbaar (wat ik nog geen 1x gelezen heb maar goed) mogen mensen haar niet uitschelden met woord kanker??? Beetje omgekeerde wereld he?
  En waarom moet jij via haar fb schrijben je kan ook via je eigen fb schrijven!
  Als Yvonne nou zelf eens stopt met mensen te stalken over mensen leugens te versprijden en te schrijven op haar tijd lijn dan had ze ook niet zo veel vijanden! Ik ken dat hele gestoorde wijf niet eens en zelfs mij stalkt ze en schrijft ze laster over!
  En der fake gedoe met dat ze ziek is! Nou als dat zo was dan was ze nu allang dood geweest weet niet hoor! Hou toch op zeg! Pff en dan waar haalt zij lef vandaan om mensen pedo te noemen terwijl ze zelf foto’s van kleine kinderen jat van facebook en daar fake account mee aanmaakt? Wat moet zij met foto’s van vreemden kinderen op haar pc? En zelf heeft ze vertelt dat ze met het piemeltje van haar zoon speelde en dat hij dat lekker vond! Uhh hoe wist je dat? Wat bezield je om
  Met piemelte van je zoontje te gaan spelen? Dus wie is er nu pedo hier? Zij is niks pedo jaagster zij is ziek in haar hoofd en half NL moet haar niet! Wees trots om zo vriendin te hebben zeg pfff 👍🏻

  • Annoniem zei:

   Nou ik geloofde eerst idd haar verhaal maar sinds een paar dagen dus niet meer en ja Wilma jij bent een en dezelfde persoon als yvonne ik wordt er gewoon kots misselijk van hoe jij mensen voor de gek houdt en dan te bedenken dat ik je bijna geld had gestuurd pfff maar ik geloof in karma

 7. […] wat zagen wij staan op die andere site, een reactie van Wilma kuch […]

 8. ach die vrouw bedelde zo wou zo graag nog dit en dat heeft mij geld gevraagd omdat haar moeder nog op vakentie wou enzovoort terwijl ze een man heeft die gewoon inkomen heeft en een zoon (die trouwens wel met een heel jong chinees meisje is getrouwd) die heel veel geld verdient , ik heb kanket maar durf hierrustig te zeggen wat een kankerwijf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: