De jacht op de schimmenjaagster is geopend…

Het is feest op de redactie: vandaag is het precies vijf jaar geleden dat we ons eerste artikel (van de pakweg 500) publiceerden over pseudo-pedojaagster, beroepslasteraar en full-time aandachtshoer Yvonne van Hertum.

Op 2 februari 2011 dook mevrouw Van Hertum voor het eerst op in het leven van onze hoofdredacteur nadat deze, vanwege zijn schrijnende situatie, op Internet op hulp gevraagd had en vervolgens door een stel kansloze hangjongeren op Twitter voor “pedo” werd uitgemaakt. Destijds zat mevrouw Van Hertum zo ongeveer de hele dag op Twitter, voortdurend op zoek naar tweets met het woord “pedo” in al diens verschijningsvormen, en onvermijdelijk verschenen ook die tweets op het beeldscherm van de niet aan de schuldsanering opgegeven PC van mevrouw Van Hertum.

Onze hoofdredacteur ging prompt onderzoek doen naar wat hij nu weer aan z’n fiets had hangen, vond diverse slachtoffers van de zelfbenoemde ‘pedojaagster’ mevrouw Van Hertum (welke nog nooit in mevrouw Van Hertum’s leven sneue bestaantje op pedo’s gejaagd heeft, laat staan er eentje gevangen heeft, doch dit terzijde), en begon vervolgens, zoals het een goed journalist betaamt, deze website om de wanpraktijken van mevrouw Van Hertum aan de kaak te stellen. Het eerste artikel, getiteld ‘Wat vooraf ging…’ vind u hier.

Niettegenstaande mevrouw Van Hertum’s status als professionele aandachtshoer was mevrouw Van Hertum niet gediend van al die aandacht, en lanceerde daarop een lastercampagne tegen onze hoofdredacteur welke tot op de dag van vandaag voortduurt. Mevrouw Van Hertum’s obsessie voor onze hoofdredacteur werd in korte tijd zo groot dat inmiddels algemeen wordt aangenomen dat mevrouw Van Hertum stiekem smoorverliefd op hem is geworden.

Mevrouw Van Hertum zal ongetwijfeld door blijven gaan met het belasteren en stalken van onze hoofdredacteur tot mevrouw Van Hertum overlijdt (al dan niet aan mevrouw Van Hertum’s verzonnen terminale longkanker), en dus gaan we hier de tent voorlopig nog niet sluiten.

Wat we wel doen: een feestje bouwen om ons vijfjarig jubileum te vieren. Ter ere van mevrouw Van Hertum doen we dat vanavond in de typische Hertumse Stijl: al bankhangend stokbroodjes met kaas uit de oven nuttigen, en die wegspoelen met royale hoeveelheden Bacardi.

En daarna: op naar het tienjarig jubileum! Tenzij mevrouw Van Hertum natuurlijk voor die tijd besluit om voor de eerste keer in mevrouw Van Hertum’s leven sneue bestaantje iets goeds te doen, en mevrouw Van Hertum’s voormalige minnaar Paul Schaap gezelschap gaat houden…

Advertenties

Commentaren op: "Redactie viert vijfjarig jubileum" (3)

  1. Gerda deHaan zei:

    Proficiat

  2. Mijnheer G van D. zei:

    22 maart 2016 is Mevr. van Hertum niet meer in het land der levende, als ik deze bron mag geloven. Deze informatie liet mij een paar vragen stellen: Hoe is ze aan haar eide gekomen? Mevr. van Hertum werd vast en zeker vermoord, niet door Paul of door Michel, maar evt. door haar drankgebruik? Wellicht kan iemand mij daar over inlichten? Hartelijk bedankt alvast.

    • Vooraleer deze wereld te verlaten beweerde mevrouw Van Hertum dat mevrouw Van Hertum aan terminale longkanker zou lijden. Gezien de omstanndigheden en mevrouw Van Hertum’s nogal slechte relatie met de waarheid zijn we er nog altijd niet van overtuigd dat mevrouw Van Hertum inderdaad aan terminale longkanker leed, en zijn we er zelfs niet van overtuigd dat mevrouw Van Hertum inderdaad overleden is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: