De jacht op de schimmenjaagster is geopend…

Over deze site

Begin februari 2011 werd onze hoofdredacteur opeens geconfronteerd met ene Yvonne van Hertum die meende hem er van te moeten beschuldigen een ‘pedo’ te zijn. Al snel bleek dat mevrouw Van Hertum een zelfbenoemde ‘pedojaagster’ was die zichzelf boven de wet geplaatst had, in de loop der tijd al aardig wat mensen valselijk had beschuldigd en nog een hele collectie andere onfrisse praktijken op haar naam had staan.

Nu kunnen wij er buitengewoon slecht tegen als iemand valselijk beschuldigd wordt, dus om weerwoord te geven aan de onophoudelijke stroom smaad en laster door mevrouw Van Hertum zijn we dit weblog begonnen.

Naarmate de tijd verstreek kregen we steeds meer inzicht in de schimmige onder-wereld van het ‘pedojagen’. Dit schimmige wereldje draait om een kleine groep niets en niemand ontziende fanatici welke achter elke boom een pedo zien staan en er zelfs niet voor terugschrikken om slachtoffers van pedoseksuelen te misbruiken voor hun eigen doelen. Tegenstanders van deze criminelen wordt getracht de mond te snoeren door hen publiekelijk van pedoseksualiteit te beschuldigen.

Hoe walgelijk seksueel misbruik van kinderen ook is, het opsporen en berechten van pedoseksuelen is een taak van de overheid, niet van een stel zelfbenoemde ‘pedojagers’ die met hun praktijken meer kwaad dan goed doen.

Daarmee is de doelstelling van dit blog ook gewijzigd: ging het in eerste instantie om het bieden van weerwoord aan mevrouw Van Hertum, thans is het doel om de beerput van het ‘pedojagen’ wijd open te gooien en deze wanpraktijken publiekelijk aan de kaak te stellen.

Geen heksenjacht dus maar een poging om de waarheid aan het licht te brengen over het criminele circuit van de ‘pedojagers’ in het algemeen en de praktijken van mevrouw Van Hertum in het bijzonder. Voor de goede orde: zelf zijn wij noch pedo-fiel, noch pedoseksueel.

Eveneens voor de goede orde: het is mogelijk om te reageren op berichten op dit weblog. Reacties worden gemodereerd om scheldpartijen en ander vormen van onwelvoeglijk taalgebruik te voorkomen. Plaatsing betekent niet noodzakelijkerwijs dat we het met de inhoud eens zij, de aansprakelijkheid voor de inhoud berust uit-sluitend bij de respondent zelf.

Redactie ‘Stop Yvonne van Hertum’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: